Rogier Willems

(1969) is portretschilder, ook in opdracht. Hij doceert portretschilderen aan de Wackers Academie in Amsterdam en geeft daar ook modelteken- en schildercursussen. Hij geeft ook les aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunst in Den Haag. Daar is hij docent aan de School voor Jong Talent en geeft hij ook aan 2-4e jaars studenten de module ‘Exploring the Theatre’; een verdieping in de wereld der podiumkunsten. Rogier geeft met regelmaat masterclasses in het buitenland, met name in Florence en geeft op diverse plekken in Nederland korte pop-up portretworkshops.

Rogier is sinds 2012 lid van de Haagse kunstenaarsvereniging Pulchri en exposeert daar met regelmaat. Ook in Milaan en Florence heeft hij geëxposeerd.

Hij is daarnaast 25 jaar actief als decorontwerper, scenograaf en grafische vormgever voor diverse theatergezelschappen, tegenwoordig met name voor het mede door hem opgerichte gezelschap BEER muziektheater. Rogier begon zijn carrière als decorontwerper bij theatermaker Frank Groothof.

In zijn atelier nabij Schermerhorn, midden in de polders van Noord-Holland, werkt hij aan zijn portretten en geeft daar ook les aan kleine groepen portretschilders.

Website: www.rogierwillems.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Rogier-Willems-711144495601381/
Instagram:  https://www.instagram.com/rogierwillems/?hl=nl

Reacties uitgeschakeld voor Rogier Willems