Martin Blok

In februari 2017 koos Martin Blok ervoor om schilderen als hobby in zijn leven te introduceren. Daarbij putte hij positieve en creatieve inspiratie uit zijn achtergrond in de horeca en patisserie. Schilderlessen bij Hannie van Rijn van Atelier Populusart in Beverwijk brachten hem ertoe om zichzelf zelfstandig verder te ontwikkelen en zijn mogelijkheden op het doek te ontdekken.

Hannie heeft mij uitgedaagd aldus Martin. Werken in verschillende stijlen, verschillende technieken en op verschillend materiaal. Van het naschilderen van een foto, leren kijken, leren tekenen, opzetten van een basis en afwerken tot aan zelf creëren van een eigenzinnige vorm van kunst. Impressionistisch op een moderne manier. Het gebruik van acrylverf, een kwast, paletmes en een kunststof lamel zijn de basis voor de werken die u kunt zien tijdens deze kunstroute in de Schermer. Werken waar je naar kan blijven kijken, die tot de verbeelding spreken en je kunnen herinneren aan een mooi moment of een dierbare in je leven. Thema van het werk van Martin tijdens deze expositie is “in gedachten bij jou”.

Naast werken op doek maakt Martin in sommige gevallen gebruik van sculpturen van speksteen. In deze combinaties komen zowel de doeken als de sculpturen het best tot zijn recht.

Website: www.martinblok.com

Facebook: https://www.facebook.com/martin.blok.50

Reacties uitgeschakeld voor Martin Blok